Marowijnestraat 11, 1058VS Amsterdam directie@stichtingbossanova.nl +31(6)41585533

De voordelen van uw steun

De voordelen van uw steun zijn:

1. De stichting heeft een ‘Culturele ANBI’ status. Uw giften en donaties zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.
  1. Zichtbaarheid: Uw (zaken)relaties zien dat u actief bijdraagt aan de cultuur en economie van ons land.
  1. Zichtbaarheid: Uw Braziliaanse (zaken)relaties zien dat u investeert in de samenwerking tussen Nederland en Brazilië, ook op cultureel front.
  1. Jobim zelf was een filantroop, met name als het ging om de natuur. De thema’s in zijn muziek zijn veelal liefde en/voor de natuur. Door dit project te steunen vergroot u de bereikbaarheid van zijn muziek en haar boodschap: een duurzame en groene toekomst.
  1. Het kick-off evenement van 10 september 2018 wordt een unieke en bijzondere avond voor u en uw (zaken)relaties.
  1. Een (nieuw) interessant netwerk van Nederlanders en Brazilianen.
  1. Vrijkaarten voor theatertournee.
  1. Een uniek exemplaar van het album.

Hoe kunt u steunen:

1. Door het aanschaffen van meerdere exemplaren van het album die u kunt schenken aan uw (zaken)relaties. U bent dan een mecenas;
  1. Door een lied te adopteren. U bent dan peetvader, oftewel, padrinho van een lied;
  1. Een eenmalige financiële bijdrage. U bent dan een investidor;
  1. Een structurele financiële bijdrage op jaarbasis. U bent dan een visionário;
  1. In natura, bijvoorbeeld dmv catering, vervoer, techniek, fotografie/film, decor, etc. U bent dan een amigo.

Brochure_geven_aan_cultuur

Bekijk hier het beleidsplan 2018-2021 van Stichting Bossa Nova: Beleidsplan

En lees hier de statuten van Stichting Bossa Nova:  Statuten/Oprichtingsakte

Het stichtingsbestuur van Stichting Bossa Nova bestaat uit: Oscar Hefting – Voorzitter (Directeur bij New Holland Foundation, Project coördinator ‘Atlas of Mutual Heritage,’ lid van commissie ‘Fortifications Overseas,’ en Directeur bij Het Nederlands Vestingmuseum); Wouter Dorhout Mees – Penningmeester (Chief Sales & Trade Marketing Perfetti Van Melle BV, lid van RvC Perfetti van Melle Nederland Holding, en lid van bestuur familiestichting); en Bernadette Kuiper – Secretaris (Oprichter/Directeur bij Impact Academy).